Лажна дојава за бомба на скопскиот аеродром

Лажна дојава за бомба на скопскиот аеродром.

„Меѓународниот Аеродром Скопје денеска преку електронска пошта доби закана за поставена експлозивна направа и случајот веднаш го пријавивме во Министерството за внатрешни работи. Единици на МВР веднаш ги презедоа сите неопходни мерки и проверки, и утврдија дека заканата е лажна.”, информираат од Меѓународниот аеродром Скопје.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани