Се уредува градското зеленило

Екипите на Паркови и зеленило спроведуваат активности за уредување на јавното зеленило.

По претходни добиени решенија од локалната самоуправа, екипите на Паркови и зеленило спроведоа активности за кроење на крошни од дрвја во Градскиот парк и во дворот на гимназијата Св.Климент Охридски

Со овие активности се врши припрема пред пролетната вегетација со цел крошните да добијат естетски изглед и да не пречат во движењето на пешаците и автомобилите

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани