Се асфалтира патниот правец Охрид – с. Орман кај Алтанин мост

Деновиве се одвиваа градежни активности за асфалтирање на патниот правец Охрид – с. Орман кај Алтанин мост.
-„Оваа делница беше оценета од страна на службите како критична и веднаш се пристапи кон санација“, информираат од општина Охрид.

Можно е да е слика од 1 лице и пат
Од понеделник активностите за асфалтирање продолжуваат на улица “Никола Петров Русински” во урбана заедница Воска – Даљан.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани