Се асфалтира улицата „Никола Петров Русински“

Се асфалтира улицата „Никола Петров Русински“.

Активностите за асфалтирање на улици и патишта на територија на Општина Охрид продолжуваат.
Од вчера  се асфалтира улицата „Никола Петров Русински“.

Можно е да е слика од 4 луѓе и пат

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани