Охридските гимназијалци најдобри на општинскиот натпревар во шах

Охридските гимназијалци најдобри на општинскиот натпревар во шах.

-„На општинскиот натпревар во шах нашите ученици издоминираа, ги освоија првите три места и тоа: Константин Лушески 1 место, Никола Николовски 2 место и Стојан Велкоски 3 место. Навистина одличен резултат“, информираат од охридската гимназија „Св. Климент Охридски“.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани