ФОТО: Еко Фап Охрид исчисти уште една дива депонија во Рамне

Еко Фап продолжува со еколошки акции низ Охрид. Вчера се расчистуваше дива дпеонија во село Рамне.

-Ниската еколошка свест кај населението е загрижувачка. Постојано никнуваат нови диви депонии. Здружението Еко Фап редовно организира еколошки акции за расчистување на различни локации.

Фотографии:

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани