Од гром опожарена куќа во охридско Ливоишта

Од гром опожарена куќа во село Ливоишта.

На терен интервенираше  противпожарната единица  Охрид.

-По кажувањето на жителите причинител за пожарот е гром.Благодарност до членовите на  ДПД Ентузијаст Охрид-Дебрца, кои помогнаа во санирањето на штетите од овој пожар, информираат од ТППЕ Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани