Полицијата со црвен каранфил за жените учеснички во сообраќајот

Полициските службеници од ИПА Охрид, денес со симболичен подарок за жените учеснички во сообраќајот.

Можно е да е слика од 3 луѓе, луѓе што стојат и пат
-„Традиционално, ИПА Охрид и СВР Охрид, денеска со симболичен подарок- црвен каранфил, на припадничките од понежниот пол – учеснички во сообраќајот,, им го честита 8 март, денот на жената. Претпладнево, во Охрид и Струга, на жените учеснички во сообраќајот, со каранфил им ја искажавме почитта, им упативме убави желби но и потсетивме на потребата од безбедно управување на возилата во собраќајот за време на празничниот ден“, информира портпаролот на СВР Охрид Стефан Димоски.

Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе што стојат и надвор

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани