Еко акција: Засадени садници Горна Порта

Општинскиот комитет Охрид на УМС се приклучи на акцијата под мотото ,,Чиста околина – зелена иднина”.

-Како УМС се залагаме за почиста животна околина, па затоа  засадивме садници во околината на Горна Порта, информираат од ОК на ВМРО ДПМНЕ.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани