Нови реквизити во детските игралишта

Започна опремувањето со детски реквизити на игралишта на улиците “Даме Груев, “Крали Марко ” и населбата Далјан.

Можно е да е слика од 1 лице и надвор
Во наредниот период оваа активност ќе ги опфати и останатите детски игралишта на територија на Општина Охрид, информира градоначалникот Пецаков.

Можно е да е слика од 1 лице и надвор

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани