Нова водоводна линија на улица „Пирин планина“

Екипи на ЈП „Водовод“ работат на втората фаза од поставувањето на нова водоводна линија на улица „Пирин планина“.

-Втората фаза опфаќа поставување цефковод и приклучок на објектите на новата водоводна линија.
Цевководот е од полиетиленски материјал, со профил ф90 мм со вкупна должина од 178 метри, информираат од општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани