Ќе се реконструира улицата Шопев мост во Вевчани

Ќе се реконструира улицата Шопев мост до Здравствен дом Вевчани.

-„Наскоро ќе започнеме со реконструкција на улицата Шопев Мост – Здравствен дом.
Се молат сите кои имаат потреба од вклучување на водоводна и канализациона мрежа, истото да го направат во текот на извршувањето на земјените работи, односно пред асфалтирањето“, информираат од општина Вевчани.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани