ВИДЕО: Клиенти споделуваат позитивни искуства од Нуга Бест

Најдобрата реклама е кога клиентите јавно зборуваат за здравствените придовки и задоволството од услугите од одредена компанија.  Така задоволни клиенти споделуваат свои лични икуства за светски познатата франшиза „Нуга Бест“, која  веќе три години е успешна приказна во Охрид.

Станува збор за јужнокорејска медицинска компанија која ги комбинира принципите на западната и алтернативната медицина.

Погледнете го видеото, во кое   задоволна клиентка раскажува како со третманите во Нуга Бест ги решила проблемите со сколиоза, вртоглавица и  шилци.

ВИДЕО:

Светска компанија која е прогласена за бренд број 1 веќе шеста година по ред во областа алтернативната медицина. Распространета е во над 150 земји во светот и брои 5.500 центри, а во Македонија е присутна полни осум години.
Се работи за модерна медицинска технологија која се препорачува за секого почнувајќи од 4 години па се до најстара возраст. Се третираат сите деформитети на рбетниот столб, но терапијата помага за лекување на астма, несоница, алергии, депресија, намален имунитет. Голем е бројот на здравствени придобивки меѓу кои детокцикација на телото, регенерација, забрзување на метаболизмот и ослободување на болки зависно од деформитетот. Креветот N5 за топлинска масажа, се покажа како многу ефикасна терапија против ревматизам, артритис, болки во вратот, р’бетот и слично. Со редовна употреба, му помага на телото да го обнови имунолошкиот систем со обезбедување на потребните услови за тоа.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани