Во дневниот центар за лица со попреченост и стари лица во црквата Свети Ѓорѓија Охрид има слободни места

Во дневниот центар за лица со попреченост и стари лица во црквата Свети Ѓорѓија Охрид има слободни места.

-„Здружението Добротољубие 2014 каде има Дневен центар за лица со попреченост и стари лица при црквата св.Георгиј-Охрид сакаме да ве известиме дека има неколку слободни места за пополнување на стари лица кои би го посетувале овој центар со нагласување дека на сите лица им е обезбеден превоз од местото каде живеат до центарот и назад,како и топол оброк секој ден од понеделник до петок“, информираат од здружението.

Сите заинтересирани може да ги контактираат:
Марија: 075/359-964
Никола:070/442-814

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани