Се санира сидриштето во каналот Студенчишта

Екипи на ЈП “Градски пазар” деновиве работеа на санирање на сидриштето кај каналот Студенчишта.

Во санацијата беше опфатено и премачкување со соодветна боја на дрвените површини. Премачкувањето се врши со цел подолгорочна заштита на дрвените површини и разубавување на изгледот на пешачката патека, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани