Се уредуваат фудбалските терени на Билјанини извори

Фудбалските терени на „Билјанини извори“ ќе бидат затворени поради уредување.
ЈП “Билјанини Извори” ја известува јавноста, посебно фудбалската, дека од четврток 23 март до 31 март градскиот стадион “Билјанини Извори” (фудбалскиот терен) ќе биде затворен за користење.
Месец март вообичаено е месец кога се вршат активности поврзани со фудбалскиот терен, а се со цел, подобрување на условите за тренирање и натпревари на фудбалските тимови. Вработените во одделението градски стадион од четврток ќе започнат со реализација на предвидените активности и тоа аерификација, ѓубрење и садење на трева. ЈП “Билјанини Извори” им се заблагодарува на сите за разбирањето и соработката, посебно на фудбалските школи и тимови.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани