ВИДЕО: Задоволни клиенти споделуваат позитивни искуства од Нуга Бест

Најдобрата реклама е кога клиентите јавно зборуваат за здравствените придовки и задоволството од услугите од одредена компанија. Така задоволни клиенти споделуваат свои лични икуства за светски познатата франшиза „Нуга Бест“, која веќе три години е успешна приказна во Охрид.

Станува збор за јужнокорејска медицинска компанија која ги комбинира принципите на западната и алтернативната медицина.

Погледнете го видеото каде задоволен  клиент раскажува како со третманите во Нуга Бест избегнал оперативен зафат  за дискусхернија.

ВИДЕО:

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани