Се обележува хоризонтална сообраќајна сигнализација

Започнаа активностите за обележување на хоризонталната сообраќајна сигнализација на територија на Општина Охрид.

Активностите се дел од програмата за работа на одделението за сообраќај.

Средствата за оваа намена изнесуваат 480 000 денари, информираат од општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани