Се обележуваат пешачко рекреативните патеки

Во рамки на акцијата за обележување на хоризонталната сигнализација, деновиве започна обележувањето на пешачко рекреативните патеки.
Се започна со обележување на пешачката патека крај каналот Студенчишта, а наредните денови се продолжува со останатите патеки, информираат од општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани