„Генералки“ на плажа Потпеш, Канео и Пештани

ЈП Охридски комуналец спроведе генерално темелно чистење  на плажа Потпеш, Канео и Пештани.

Нема достапен опис
-Активности за генерално чистење (подигнување расфрлан отпад) и косење на трева во околниот простор од плажите Потпеш и Канео и пристапните улици во населба Канео. Тековно одржување на јавната чистота во с.Пештани, информираат од јавното претпријатие.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани