Се уредуваат пристапни патишта во општина Вевчани

Се уредуваат пристапни патишта во општина Вевчани.

-Во тек се градежни работи за уредување на пристапни патишта како дел од активностите на годишната Програма за изградба, реконструкција, заштита и одржување на локални улици и патишта на територијата на општина Вевчани за 2023 година. Во текот на 2023 година преку неколку проекти ќе биде реконструиран значителен дел од сообраќајната инфраструктура во општина Вевчани, информира градоначалникот на Вевчани  Спасе Кочоски.

Можно е да е слика од 3 луѓе, луѓе што стојат и пат

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани