Нова безбедна ограда на пешачката патека Канео-Плаошник

Се уредува пешачката патека Канео Плаошник. Поставена нова ограда.

-Во рамки на програмата за одржување и реконструкција на пешачките патеки на територијата на општина Охрид, деновиве се одвиваа активности за поставување на нова, како и замена на оштетената ограда од пешачката патека Канео – Плаошник – Лабино.
Со овој потег значително се зголемува безбедноста на пешаците, но и се подобрува изгледот на патеката, информира градоначалникот Пецаков.

Можно е да е слика од природа, езеро и дрво

Можно е да е слика од дрво и природа

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани