Ќе се организира Велигденски базар во Охрид

ЈП Градски Пазар Охрид заедно со Општина Охрид на ден 13.04.2023 година (Величетврток), со почеток во 11.00 часот, на плоштадот Крушевска Република,го организира седмиот по ред Велигденски базар.

-„Ги повикуваме сите заинтересирани производители и продавачи да земат учество на базарот со изложување на своите велигденски украси и сувенири како и традиционални македонски специјалитети(ѓомлезе,питулици,торти,колачи).
Сите заинтересирани производители и продавачи, своето учество на базарот можат да го пријават во административните простории на ЈП Градски пазар најдоцна до 10.04.2023 година или на тел: 076 267 909“, информираат од ЈП Градски пазар.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани