Во петок хуманитарен настан „Од срце за Бојан Крстески“

Младински Центар Охрид, на ден 07.04.2023 година (петок) организира хуманитарен настан „Од срце за Бојан Крстески“ кој ќе се одржи на полигонот од поранешната Касарна Охрид.
Настанот е исто така поддржан од: Касарна Хаб, Malche Sound Production, Shilla, Пекара Илинче, Сендвичара Палма, Фризерски салон Младен.
Активности ќе има преку целиот ден, урбана уметност, пинг понг турнир, серва, шах, јамб, уно итн., а од 15 до 19ч ќе се пушта музика на звучници, DJ set на DJ Martino.

Нема достапен опис

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани