Велигденски попуст во Нуга Бест Охрид

Велигденски попуст во Нуга Бест Охрид. По повод големиот христијански празник компанијата нуди ваучаери со голем попуст. Станува збор за јужнокорејска медицинска компанија која ги комбинира принципите на западната и алтернативната медицина.
Светска компанија која е прогласена за бренд број 1 веќе шеста година по ред во областа алтернативната медицина. Распространета е во над 150 земји во светот и брои 5.500 центри, а во Македонија е присутна полни осум години.
Се работи за модерна медицинска технологија која се препорачува за секого почнувајќи од 4 години па се до најстара возраст. Се третираат сите деформитети на рбетниот столб, но терапијата помага за лекување на астма, несоница, алергии, депресија, намален имунитет. Голем е бројот на здравствени придобивки меѓу кои детокцикација на телото, регенерација, забрзување на метаболизмот и ослободување на болки зависно од деформитетот. Креветот N5 за топлинска масажа, се покажа како многу ефикасна терапија против ревматизам, артритис, болки во вратот, р’бетот и слично. Со редовна употреба, му помага на телото да го обнови имунолошкиот систем со обезбедување на потребните услови за тоа.

Можно е да е слика од текст кој вели „® велигденски попусти нуга бест секоган мисли на вас! попуст на ваучери за вас и вашите намили! посетете го нуга бест центарот во охрид KOJ ви нуди најдобра терапија за третиране на сите деформитети и превенцила и заштита HA вашето здравје! подарете. бубов, подарете здравје, подарете нуга бест вредносен ваучер! 076-748-363 nugabest.mk NUGA BEST'“

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани