Се реконструира спортското игралиште во основното училиште “Св. Климент Охридски”

Интензивно течат градежните работи за реконструкција на спортското игралиште во склоп на основното училиште “Св. Климент Охридски”.
-„Во моментов се работи на изградба на пешачката патека со гребење на старата подлога, по што следува нанесување на нова подлога“,информира градоначалникот Пецаков.

Можно е да е слика од 3 луѓе

Нема опис за фотографијата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани