Премиера на комедијата „Несфатената цивилизација“

Во среда на 12-ти април предпремиера, а во четврток 13-ти април во НУЦК „Григор Прличев„ со почеток во 20 часот, премиера на „Несфатената цивилизација“ од Добри Војников, гротескна комедија во два чина. Влезот ќе чини 250 денари.

Во комедијата играат : Горан Стојаноски, Стрезо Стаматовски, Павел Маслов, Филип Кипровски, Никола Тодороски и Ивица Цонев.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани