Привршува поставувањето на новата водоводна линија на улицата „Браќа Миладиновци“

Во е тек втората и завршна фаза од поставувањето цевковод и приклучување во мрежа на новата водоводна линија на улицата „Браќа Миладиновци“.

-Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф63 мм во должина од 135 метри, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани