Жаку и Талевски подарија пакети пред празникот Велигден

Празниците се вистинско време да се покаже хуманост, да се подаде рака или да се помогне некому, како и да дојде до израз традицијата на почит едни кон други без разлика на религијата.

Во пресет на големиот христијански празник Велигден двајца пријатели и наши долгогодишни сорабтници, Мети Жаку и Владимир Талевски подарија пакети со овошје и зеленчук на граѓани од православна вероисповед, информираат од ЈП Градски Пазар Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани