Поради градежни работи затворена улицата „Аврамој“ до Здравствен дом Вевчани.

Поради градежни работи затворена улицата Аврамој до Здравствен дом Вевчани.

-Почитувани, во периодот од 11 ч. до 16 ч.поради изведување на градежни активности (асфалтирање) на локална улица “Крепо”, делницата од мост “Аврамој” до “Здравствен дом” Вевчани нема да биде проодна.
За таа цел апелираме да се користи заобиколниот патен правец, информираат од општина Вевчани.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани