,Размена на прочитани книги” по повод 23 Април – Светскиот ден на книгата

Активност ,,Размена на прочитани книги” по повод 23 Април – Светскиот ден на книгата и авторските права во охридската  Гимназија.ОСУ “Св. Климент Охридски” – Охрид.
Настанот ќе се одржи во понеделник на 24 април.
Целта е промоција на читањето и љубовта кон книгата кај учениците по принципот книга за книга:
Донеси прочитана книга, земи непрочитана книга.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани