ВИДЕО: Улицата „Крепо“ во Вевчани доби нов лик

Заврши реконструкцијата на улицата „Крепо“ во општина Вевчани. Делницата од мост “Аврамој” до “Здравствен дом” доби нов лик.

Следен чекор, во соработка со Центарот за развој на Југозападниот плански регион е  изградбата на локалната улица Попој-Млака, информира градоначалникот Спасе Кочоски.

ВИДЕО

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани