Се уредуваат улици во село Куратица

Деновиве во Куратица се одвиваат активности за партерно уредување на улички.

– Предвидено е во првата фаза да бидат поплочени околу 300 метри квадратни. Градежните активности ги изведува ЈП “Градски гробишта” во рамки на програмата за уредување на градежно земјиште во рурслни средини, информираат од општина Охрид.

Нема опис за фотографијата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани