ФОТО: Охрид преполн со туристи за Првомајскиот викенд

Како и што беше најавено овој празничен викенд Охрид  е преполн со туристи.  Најбројни се гостите од земјава и регионот. Забележително е присуство на голем број групи од Србија, Грција, Црна Гора, Албанија.

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани