Одложена стенд ап претставата „Влези не се соблакај“

Одложена стенд ап претставата „Влези не се соблакај“, нема да се одржи вечерва во Центарот за култура Охрид.

Почитувани, со огромно извинување Ве известуваме дека поради здравствени причини на актерката, стендап претставата “Влези не се соблакај” ќе биде одложена. Истата се презакажува за во петок 19 мај 2023 г. (картите ќе важат или истите може да се заменат), информираат од НУ Центар за култура “Григор Прличев”-Охрид.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани