Започна асфалтирање на улицата „Пирин Планина“

Денеска започнаа активностите за асфалтирање на улицата „Пирин Планина“.

-Изведувач на асфалтирањето е АД „Илинеден“, а активностите се во рамки на годишната програма за асфалтирање на пристапни улици и патишта. Асфалтираната површина изнесува околу 1300 метри квадратни, информира градоначалникот Пецаков.

Можно е да е слика од 6 луѓе

Можно е да е слика од улица

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани