Посебен сообраќаен режим кон Свети Наум

Посебен сообраќаен режим кон Свети Наум.

СВР Охрид ги известува граѓаните дека денеска (09.05.2023 година-вторник) од 17.00 до 23.30 часот, поради движење на возила под придружба, посебен сообраќаен режим на сообраќај ќе има на регионалниот патен правец Охрид-Св.Наум. Заради отстапување приоритет во нивното движење, ќе има повремени задржувања на сообраќајот и комбинирано последователно пропуштање на останатите патнички и други моторни возила. Апелираме до граѓаните за разбирање и почитување на наредбите од полициските службеници.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани