Продолжен рокот за аплицирање за членови на Локалното собрание на млади

Општина Охрид го продолжи рокот за пријавување на Јавниот повик за членови на Локалното собрание на млади на Општина Охрид. Рокот се продолжува за 10 дена.

Јавниот повик ТУКА 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани