„Македонија за сите“ – средби со граѓаните на Трпејца, Велестово, Рача

Теренските посети во акцијата „Ова е Македониија за сите” на ВМРО-ДПМНЕ продолжуваат и овој викенд со 19 тимови составени од 200 политички функционери кои ќе посетат над 100 населени места ширум Македонија. Овој викенд средби со граѓаните на средби со граѓаните во Трпејца, Велестово-Рача и Рамне.

-Целта на акцијата е да се слушнат што повеќе проблеми со кои се соочуваат граѓаните и да се слушнат нивните реални потреби и барања, а потоа да се изнајдат решенија. ВМРО-ДПМНЕ скоро 2 години покажува како се владее и управува со локалната власт, а тоа ќе се преслика и на централно ниво. Проблемите на граѓаните се нашиот мотив за работа и подобрување на оваа катастрофална ситуација во која живеат изминатите 6 години откако владеат СДС и ДУИ. Мораме да изградиме држава во која младите ќе останат овде, работниците ќе работат тука, држава во која има квалитетно образование и здравство, и во која ќе има одговорност и ќе владеат законите подеднакво за сите. Делуваме заедно со народот и ќе обезбедиме надеж и подобра иднина за сите. ВМРО-ДПМНЕ ги носи промените. Ги повикиваме сите граѓани да се обединат за иднината на граѓаните и Македонија, да излезат масовно и да ги кажат своите проблеми и да бидат дел од промените. Ова е Македонија за сите!, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

Можно е да е слика од 10 луѓе и моторцикл

Можно е да е слика од 8 луѓе

Можно е да е слика од 4 луѓе

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани