Гротескната  комедија НЕСФАТЕНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЈА пред охридската публика

Гротескната  комедија во два чина – НЕСФАТЕНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЈА од Добри Војников, повторно на репертоарот на охридксиот театар.
ВТОРНИК 23.05.2023 година
Почеток 20.00 часот, цена на карта 250 ден.
Играат / Горан Стојаноски / Стрезо Стаматоски/ Павел Маслов/ Филип Кипровски / Никола Тодороски и Ивица Цонев , информираат од НУЦК „Григор Прличев“-Охрид/ Народен Театар Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани