Се уредуваат повеќе локални улици во Вевчани

Со реконструкција на повеќе локални улици Вевчани се подготвува за престојната туристичка сезона. Деновиве отпочна реконструкцијата на улицата „Шопев мост“.

-Започнавме со градежни работи околу реконструкцијата на локална улица “Шопев мост – Здравствен дом Вевчани”, истакна гградоначаникот Спасе Кочоски при увидот на градежните работи.

Изведувач на градежните работи е А.Д. Илинден Струга. Изминатиот период во општина вевчани заврши и реконструкцијата на локалната улица „Крепо“.

Можно е да е слика од 2 луѓе, улица и Камољи

Можно е да е слика од 1 лице и текст

Можно е да е слика од 1 лице

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани