Се санираат плочките во охридската чаршија

Се санираат плочките во охридската чаршија.

-На територијата на Општина Охрид се одвиваат активности за санација на јавните површини. Деновиве се започна со санирање на оштетувањата на плочките низ Чаршијата.
Истотака се врши и уредување на јавниот простор на кружниот тек на Булевар Туристичка со пресекот на улицата Македонски Просветители. Понатака се врши уредување на просторот кај кружниот тек на пресекот од Булевар Туристичка со улицата Стив Наумов од двете страни, информираат од општина Охрид.

Можно е да е слика од 1 лице

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани