Се одбележа Денот на пожарникарите во Охрид

Со пригодна свеченост Територијалната противпожарна единица од Охрид, го одбележа 20 Мај – Денот на пожарникарите.

-Свеченоста традицонално започна со дефиле низ охридските улици, па продолжи со изведување на показна вежба и заврши со прогласување на најдобар пожарникар. За најдобар пожарникар беше прогласен Митко Аслимоски. Честитки до Митко и до сите вработени во ТППЕ Охрид,во име на Општина Охрид Денот на пожарникарите им го честиташе заменик градоначалникот Перчо Божиновски.

Можно е да е слика од 12 луѓе

Можно е да е слика од 2 луѓе и текст

Можно е да е слика од 4 луѓе и текст

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани