Tеатарската претстава “Мали vs ГОЛЕМ” повторно пред охридската публика

Поради зголемениот интерес на театарската претстава “Мали vs ГОЛЕМ” од детското драмско студио “ДрамаКидЗ” при НУЦК Григор Прличев-Охрид, ќе биде повторно изведена пред пошироката публика, во ПЕТОК, 26 мај 2023 година со почеток во 20.00 часот.

Режија: Ирена Стеријовска; Драматургија: Кристина Тодороска Петреска; Стручен сорботник: Зоран Левески; Светло мајстор: Борис Велјаноски; Ментори: Зоран Пејко ски, Ѓорѓи Ризески, Филип Кипровски, Павел Маслов и Стрезо Стаматовски.

Карти на билетара по цена од 100 денари.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани