Се асфалтираат улици во Подмолје

Се асфалтираат улици во Подмолје.

Согласно програмата за работа продолжуваат активностите за асфалтирање на пристапни улици и патишта на територијата на Општина Охрид. Во моментов се работи на асфалтирање на пристапни улици во Подмоље, информираат од општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани