Кеј Македонија се затвора за моторни возила

Се известуваат сите учесници во сообраќајот дека од ден 01.06.2023 година (Четврток) се затвора за моторен сообраќај улицата „ Кеј Македонија“ – потег од кружната крстосница со ул. „Македонски Просветители“ , до крстосницата со ул. „Ванчо Николески“.

 

 

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани