Се санираат штетите по невремето Љубаништа

Се санираат  штетите по невремето во Љубаништа.

-,,По денешното невреме што го зафати пределот околу селото Љубаништа, веднаш на терен излегоа екипи на ЈП “Охридски комуналец” опремени со механизација.Тие во соработка со екипи на ЈП “Македонија пат” работат на расчистување на патниот правец Охрид – Св. Наум од наталожената земја. Се очекува за кус период патниот правец да биде во целосна функција”, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани