Уредени тротоарите на улица „Славеј Планина“

Активностите за партерно уредување на тротоарските површини на улица „Славеј планина“ завршија.
Вкупно беа поставени 390 метри квадратни бехатон плочки, а вредноста на зафатот изнесуваше 690 000 денари. Активностите ги изведуваа екипи на ЈП „Нискоградба“.

Можно е да е слика од Стари мост, пат и улица

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани