Потпишани договори за два инфраструктурни проекти во Вевчани

Потпишани договори за два, нови инфраструктурни проекти во Вевчани.

Денес во просториите на Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој, потпишав Договор за доделување на финансиски средства за проектот “Тампонирање на пристапен пат до земјоделското земјиште во м.в. Средни пат”, информира градоначалникот Спасе Кочоски.

Кочоски информира дека е потпишан и договор за доделување на финансиски средства за проектот “Реконструкција на канализациона линија Трафо – Бубаној – Смолејца”.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани