ФОТО: Јубилејна 20 та Меѓународна регата Струга OPEN 2023

Се одржа јубилејната Меѓународна регата STRUGA OPEN 2023.

Годинава се одбележаа и  девеесет години постоење на веслачкиот клуб ЦРН ДРИМ од Струга.

Струшките  веслачи обелија образ со супер резултати:
Вања Кукунеш прво место скиф за пионери
Александар Хиохи  и Вања Кукунеш прво место дубл скул за пионери
Aна Прентоска прво место Скиф за пионерки
Климентина Стојмилоска прво место во скиф јуниорки
Климентина Стојмилоска и Ана Прентоска прво место дубл скул за јуниорки
Кристијан Китаноски второ место во скиф за јуниори
Цвете Димоски  второ место скиф за пионери
Леон Шутиноски и Андреј Симоновиќ дубл скул за пионери трето место.
Цвете Димоски и Андреј Симоновиќ дубл скул за јуниори, трето место.

Можно е да е слика од 3 луѓе

Можно е да е слика од 6 луѓе и кајак

Можно е да е слика од 12 луѓе

Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе пливаат и водна површина

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани